سینک ظرفشویی از وسایلی است که در هر آشپزخانه ای قرار دارد. نشتی از سینک ظرفشویی علاوه بر آب گرفتگی، خیس کردن وسایل درون قفسه کابینت، بوی بد، ورم کردن کفپوش کابینت و … ممکن است در صورت عدم تعمیر و نگهداری صحیح مشکلات عدیده دیگری را نیز در پی داشته باشد.
برای تعمیر نشتی سینک ظرفشویی لازم است تا از متخصص و تکنسین حاذق تأسیسات برای رفع مشکل استفاده شود و یا در صورت امکان کاربر با تمیز کردن لوله ها، کنترل واشر ها، محکم کردن لوله ها و … خود به تعمیر و نگهداری سینک ظرفشویی اقدام کند.
مشاهده کنید: سازه کالا نمایندگی سینک اخوان ؛ تخفیف همیشگی به همراه گارانتی
دلایل نشتی سینک ظرفشویی
در صورت مشاهده نشتی از سینک ظرفشویی لازم است تا در اسرع وقت به شناسایی دلیل یا دلایل نشتی بپردازیم و با تسریع در رفع مشکل، از نشتی های بیشتر سینک ظرفشویی جلوگیری کنیم. بعضی مواقع علل آبریزش از سینک ظرفشویی به سادگی شنایایی شده و قابل رفع است، اما در برخی شرایط شناسایی علت نشتی سینک ظرفشویی مشکل بوده و جهت شناسایی و رفع مشکل نشتی می بایست از لوله کش و متخصص مربوطه استفاده کنیم. برخی از این دلایل عبارتند از:
- درزهایی که در زمان نصب بین سینک و کانتر آشپزخانه ایجاد شده و به مرور دچار آبریزش می شوند. با استفاده از درزگیری های مناسب و کاربرد چسب هایی نظیر چسب آکواریوم می توان از آبریزش جلوگیری کرد.
- فرسودگی لوله های آب می تواند از علل نشتی آب از سینک باشد. برای رفع مشکل در چنین حالت هایی باید از لوله کش و متخصص مربوطه استفاده شود.
- خوردگی در واشر یا خرابی واشر یا قرار نگرفتن صحیح واشر آب در اتصالات زیر سینک و لوله آب سبب نشتی آب از سینک می شود. کافی است آب را باز کرده و محل نشتی را پیدا کنیم و در ادامه واشر قسمتی که نشتی مربوط به آن است را تعویض کنیم.
- ممکن است نشتی سینک ظرفشویی مربوط به اورینگ (O-RING) باشد. حلقه اورینگ با گذشت زمان فرسوده و یا شل شده و عاملی جهت نشت آب از سینک ظرفشویی خواهد بود.
- نامرغوب بودن کیفیت و جنس متریال مورد استفاده در سینک ظرفشویی سبب می گردد تا به مرور زمان از قسمت های مختلف سینک آبریزش داشته باشیم، لذا تهیه سینک مناسب با متریال مرغوب و باکیفیت جهت جلوگیری از آبریزش سینک ضروری است.
- خراب بودن سیفون سینک ظرفشویی و نشتی از آن، از دیگر دلایل نشتی سینک ظرفشویی است. لوله های سفید و طوسی رنگ زیر سینک همان سیفون سینک است. بهتر است در صورت نشتی آب از سیفون زیر ظرفشویی لوله های مربوطه را به صورت جداگانه باز کرده و به خوبی تمیز کنید و در زمان بستن واشر ها و اورینگ های مربوطه را درست در محل خود قرار دهید و در برخی موارد از نوار تفلون به منظور آب بند کردن لوله ها استفاده شود.
- گرفتگی در لوله فاضلاب و پس دادن آب از دیگر دلایل نشتی سینک ظرفشویی است. گرفتگی لوله فاضلاب ناشی از چربی و پسماند مواد غذایی است. استفاده از تکنسین ماهر جهت بازکردن لوله فاضلاب در این زمینه مورد نیاز است.
- خراب بودن شیر پیسوال مربوط به آب گرم و سرد که جهت نشتی لازم است تا تعویض گردد. این شیرها ممکن است فرسوده باشند و در صورتی که افراد خود با استفاده از آچار سعی در باز کردن آن ها داشته باشند این شیرها بشکند و در صورت عدم قطعی آب منزل، آب گرفتگی زیادی را شاهد باشیم. بهتر است برای تعویض شیر پیسوال از متخصص و تکنسین مربوطه استفاده شود.
مشکلات ناشی از نشتی سینک ظرفشویی
از جمله مشکلاتی که نشتی سینک به دنبال دارد عبارتند از:
- ورم کردن صفحه اطراف سینک آشپزخانه
- کثیف شدن و جرم گرفتن سریع سینک
- به سرعت گرفتگی سینک ظرفشویی
- ایجاد خش و خط و خطوط روی سینک آشپزخانه
- ورم کردن کفپوش کابینت زیر سینک
- بوی بد در آشپزخانه
سینک ظرفشویی مرغوب
یکی از راه ها به منظور پیشگیری از نشتی آب از سینک ظرفشویی، استفاده از سینک ظرفشویی مرغوب و نصب صحیح آن است. به منظور خرید سینک ظرفشویی با کیفیت بهتر است مشخصات زیر مورد توجه قرار گیرد:
بعد از خرید سینک به منظور تمیز کردن آن از مواد اسیدی نظیر وایتکس، جوهد نمک و … استفاده نشود. استفاده از مایع ظرفشویی یا محلول آب و سرکه از بهترین مواد برای تمیز کردن سینک ظرفشویی به شمار می روند.
عمق لگن در سینک های ظرفشویی مختلف متفاوت است. هرچه عمق لگن بیشتر باشد کیفیت سینک بالاتر خواهد بود. انواع سینک دارای لگن هایی با عمق 14، 18، 20 و 22 سانتی متری هستند.
در حالت استیل ممکن است استیل آجدار یا استیل بدون آج باشد. حتی الامکان بهتر است از خرید سینک از جنس استیل آجدار اجتناب شود، زیرا این نوع سینک سختی زیادی را در تمیز کردن برای کاربر فراهم می آورد.
مشاهده کنید: خرید سینک توکار اخوان با تخفیف ویژه در فروشگاه سازه کالا